Workshops

Bij Micha en Diana's workshops staat het plezier in bakken voorop en zal er ruimte genoeg zijn om van al dat lekkers te proeven. De workshops bestaan uit de volgende elementen

 

  • 3 à 4 verschillende producten maken
  • Receptenboekje om zelf verder te experimenteren
  • Niets dan de beste ingrediënten

 

Uiteraard neem je de gemaakte lekkernijen in een mooi doosje mee naar huis. Workshops kunnen geboekt worden vanaf 10 personen.

 

Voor verdere vragen over en voorstellen voor een workshop, mail naar:info@michaendianas.nl.

 

 
foto content01
Workshop unicorntaart
Wat kun je verwachten:
We vullen de taart met een lekkere crème en vervolgens maskeren we de taart met een boter crème. De taart bekleden we met fondant. Vervolgens maken we van modelingpast de hoorn van de eenhoorn. Het haar van de unicorn maken we met crème.

Natuurlijk staat er een kopje thee of koffie klaar met iets lekkers.

Te boeken vanaf 10 personen.

Deelname kost: €42.50

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar
Diana@michaendianas.nl

Locatie:
Oosterwijzend 44a in Hoogkarspel.

Workshop zal alleen doorgaan bij voldoende deelname.
 
foto content01
Workshop bonbons maken in Hoorn
Doel van de workshop: In deze workshop leert u onder leiding van een echte chocolatier op eenvoudige wijze de mooiste bonbons vervaardigen. 
€ 42,50,- p.p. v.a. 8 personen.
 
foto content02
Workshop taart decoreren in Hoorn

Je krijgt een ronde biscuit voor ± 12 personen welke jezelf in lagen gaat snijden. De lagen worden zelf gevuld en afgesmeerd. Tijdens deze workshop kleur je naar eigen wens eerst zelf de fondant. Daarna vullen we de taart en bekleden we deze  met de fondant. Als laatste gaan we de taart decoreren.
€ 42,50 p.p. v.a. 10 personen.

 
foto content03
Workshop Cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar 8 cup cakes professioneel versieren. Er wordt met fondant en marsepein gewerkt. De cupcakes kunnen eventueel ook gevuld worden met een lekkere bavaroise. Daarna worden de cup cakes gedecoreerd  met marsepein en of fondant. € 29,50 p.p.