Het team

 

Diana heeft tijdens haar loopbaan in de gehandicaptenzorg altijd met veel passie en liefde voor het bakkersvak verschillende soorten taarten en gebak voor vrienden en familie gemaakt. Door het volgen van trainingen, workshops, en cursussen heeft Diana haar talent verder ontwikkeld. Haar specialiteit is het maken van uiteenlopende decoraties, bloemen en het in samenspraak met de klant keer op keer creëren van dé unieke taart.

  

Micha: heeft in verschillende bedrijven bewezen te beschikken over ruime capaciteiten in zijn vakgebied. Hij is onder andere werkzaam geweest als Chef Pâtissier bij restaurant De Hoop Op D' Swarte Walvis in Zaandam en Chef de Partie van de Pâtisserie in Hotel de L'Europe in Amsterdam, waarna Micha in 2008 besloot zijn kennis en ervaring te gebruiken binnen een eigen onderneming genaamd Micha’s Patisserie & Desserts in Hoogkarspel. Omdat de zaak een groot succes werd, kwam de wens om uit te breiden snel dichterbij en is hij op zoek gegaan naar een zakenpartner. Op een trouwbeurs maakte Micha kennis met Diana Breg.

Micha is een enthousiaste en veelzijdige duizendpoot. Van de marketing binnen het bedrijf, contact met de bruidsparen tot het maken van de taarten.

  

Suzanne is bij Micha en Diana’s begonnen als stagiaire stage tijdens haar patisserie opleiding aan het Culinair Centrum Beverwijk. Het winnen van de eerste prijs met haar eindopdracht zegt alles over deze jonge zeer getalenteerde vrouw. Een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf. Suzanne heeft liefde voor de patisserie en is erg leergierig.

 

Over ons

Professioneel

 

Micha en Diana’s patisserie is opgericht in 2012 door Micha Jonker en Diana Breg. Wij delen niet alleen de bevlogenheid van het bakkersvak maar ook de behoefte om mensen te verwennen. Op elkaar afgestemd en toch op ons eigen manier zijn wij elke dag bezig om het beste uit ons zelf te halen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Natuurlijk is een goede werkomgeving essentieel om al dat lekkers te maken. Onze mooie patisserie in Hoogkarspel voldoet aan alle eisen op het gebied van Hygiëne en veiligheid. Wij worden elk jaar bezocht en gecontroleerd door de voedsel en warenautoriteit, die toeziet op naleving van de warenwet. Deze controles houden de hygiënestandaard binnen Micha & Diana’s op peil en wij behalen dan ook altijd een positief resultaat. Vorig jaar hebben wij een nieuwe bestelwagen aangeschaft. Elke bestelling wordt door onszelf geconditioneerd vervoerd en afgeleverd. 

 

 

Betrouwbaar

 

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteit en talent. Wij zorgen ervoor dat ieders kennis en ervaring worden gedeeld met elkaar, zou er iemand binnen het team om wat voor reden dan ook tijdelijk wegvallen, dan heeft dat nooit invloed op de kwaliteit van het product of de levering daarvan. De klant krijgt altijd de service en kwaliteit die ze van ons mag verwachten. Communicatie is van levensbelang. Door contact te onderhouden met het bruidspaar tijdens het hele proces, zorgen wij ervoor dat we niet alleen precies op de hoogte zijn van hetgeen dat van ons wordt verwacht, maar kan ook het bruidspaar er op vertrouwen dat hun bestelling in goede handen is. Met 200 tevreden bruidstaart klanten per jaar waarvan meer dan een derde aangeeft dat zij op advies van hun trouwlocatie óns inschakelen, kunnen we spreken van een betrouwbare partner en leverancier.

 

Innovatief

 

Micha & Diana’s patisserie is een veelzijdig bedrijf. Maatwerk is onze specialiteit, waardoor elke dag anders is. Flexibiliteit van het team is van levensbelang. Door de jaren heen hebben wij geleerd te improviseren en te schakelen indien dit nodig is. Door een open blik, het jaarlijks volgen van diverse trainingen, cursussen en workshops blijven wij op de hoogte van de laatste trends en kunnen wij ons meten met de top in ons vakgebied. Onze klanten eisen veel van ons en dat doen wij zelf ook. Doordat onze klanten met uiteenlopende ideeën komen om hun bruistaart bijvoorbeeld persoonlijker te maken en vanuit onze behoefte om het bruidspaar optimaal te bedienen, worden wij zogezegd gedwongen om innovatief bezig te zijn.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

 

Wij zijn van mening dat alleen met de beste ingrediënten en materialen een goed eindproduct kan worden gemaakt. Vanille uit Madagaskar, Belgische chocolade, eieren van lokale pluimveehouderijen, fruit van nabijgelegen boomgaarden en kwekerijen. Stuk voor stuk ingrediënten die wel overwogen en met zorg worden geselecteerd, getoetst op kwaliteit en ingekocht. Zij vormen de basis van een mooi en ambachtelijk eindproduct. Omdat wij veel waarde hechten aan ambachtelijkheid, en onze klanten ook juist daarom voor onze taarten en gebak kiezen, is het nootzakelijk voor het voortbestaan van onze bakkerij om de passie voor eerlijke producten en mooie ingrediënten te koesteren. Natuurlijk is een goede werkomgeving essentieel om al dat lekkers te maken. Onze mooie patisserie in Hoogkarspel voldoet aan alle eisen op het gebied van Hygiëne en veiligheid. In de eerste plaats uit eigen belang. Wij moeten ons houden aan de warenwet. In de Warenwet staat aan welke eisen voedingsmiddelen en andere producten moeten voldoen.