Cupcakes

Een cupcake is een klein gebakje op zich, en er zijn talloze mogelijkheden bij Micha en Diana's pâtisserie om de cupcakes te versieren om ze er nog aantrekkelijker uit te laten zien.

 

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, babyshower, geboorte of jubileum? Bel ons of stuur een mail.

 

Bij Micha en Diana's vind je de aller-leukste en lekkerste cupcakes. De zogenaamde cupcakes zijn al jaren een hit in Amerika en de trend is nu ook in ons land mateloos populair. Niet zo verwonderlijk, want cupcakes zijn gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Niets geen gedoe met snijden en verdelen; gewoon bestellen en klaar!

 

Onze cup cakes worden gemaakt met echte vanille uit Madagaskar, waardoor ze vol en rijk van smaak zijn. Daarnaast kunnen ze ook nog eens gevuld worden met een heerlijke crème of bavarois, om ze nog lekkerder te maken.

 

 

Wat de decoratie betreft, zijn er talloze mogelijkheden. We kunnen er bijvoorbeeld een mooie rozet op spuiten met een cup cake crème, of we kunnen de cup cakes bekleden met fondant. In beide gevallen kunnen de cup cakes daarna gedecoreerd worden in de door u gekozen stijl of het thema van het feest.

 

Kunt u niet kiezen tussen een bruidstaart en cup cakes voor uw huwelijk? Dan is het combineren van deze twee opties dé oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleine taart, die u tijdens uw huwelijksdag traditioneel kunt aansnijden, waarna de gasten kunnen genieten van een heerlijke cup cake. De taart en cup cakes worden in dit geval in dezelfde stijl gedecoreerd en kunnen worden tentoongesteld op een mooie etagère.