Workshops

Bij Micha en Diana's workshops staat het plezier in bakken voorop en zal er ruimte genoeg zijn om van al dat lekkers te proeven. De workshops bestaan uit de volgende elementen

 

  • 3 à 4 verschillende producten maken
  • Receptenboekje om zelf verder te experimenteren
  • Niets dan de beste ingrediënten

 

Uiteraard neem je de gemaakte lekkernijen in een mooi doosje mee naar huis. Workshops kunnen geboekt worden vanaf 10 personen.

 

Voor verdere vragen over en voorstellen voor een workshop, mail naar:info@michaendianas.nl.

 

 
foto content01
Sinterklaas workshop
Geef je nu op voor deze super gezellige sinterklaas workshop! Onder begeleiding maak je je eigen sinterklaas taart in de vorm van een pakjes zak. Eerst vullen we de taart, daarna bekleden en garneren we de taart. Natuurlijk neem je de taart in een mooi doosje mee naar huis.

Wat kost het? € 29,50 p.p.

Welke datums zijn nog vrij?
vrijdag 2 december om 19:00 uur vol
Donderdag 1 december om 19:00 uur
en zaterdag 3 december om 14:00 uur.

Waar is het? In ons baklokaal aan de Oosterwijzend 44a te Hoogkarspel.

Hoe geef je je op? Stuur een mail naar diana@michaendianas.nl
Gaat door bij voldoende inschrijving en wacht niet te lang, want vol = vol!

 
foto content01
Workshop bonbons maken in Hoorn
Doel van de workshop: In deze workshop leert u onder leiding van een echte chocolatier op eenvoudige wijze de mooiste bonbons vervaardigen. 
€ 42,50,- p.p. v.a. 8 personen.
 
foto content02
Workshop taart decoreren in Hoorn

Je krijgt een ronde biscuit voor ± 12 personen welke jezelf in lagen gaat snijden. De lagen worden zelf gevuld en afgesmeerd. Tijdens deze workshop kleur je naar eigen wens eerst zelf de fondant. Daarna vullen we de taart en bekleden we deze  met de fondant. Als laatste gaan we de taart decoreren.
€ 38,50 p.p. v.a. 8 personen.

 
foto content03
Workshop Cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar 8 cup cakes professioneel versieren. Er wordt met fondant en marsepein gewerkt. De cupcakes kunnen eventueel ook gevuld worden met een lekkere bavaroise. Daarna worden de cup cakes gedecoreerd  met marsepein en of fondant. € 29,50 p.p.